Ordinacija po mjeri
Stomatološki namještaj i namještaj za ordinacije

Naša djelatnost temelji se na individualnim projektima i narudžbama, što nam omogućava izrade rješenja koja šavršeno iskorištavaju svaki prostor koji se oprema. Svi detalji ugovaraju se u dogovoru s investitorom te na taj način postižemo usklađenost sa željama i potrebama klijenata, što na kraju rezultira obostranim zadovoljstvom.

Osoba koja najbolje zna kako treba izgledati Vaša savršena ordinacija ste Vi, a ono što Vam mi pružamo jest kompletna realizacija Vaših zamisli, pomoću individualne analize ideja i potreba. Takvom suradnjom dosižemo raspored u prostoriji koji savršeno odgovara Vašem načinu rada.

Izradom ordinacija po narudžbi savršeno usklađujemo praktičnu namjenu i lijep izgled, koristeći okove i materijale vrhunske kvalitete, koji se odlikuju i atraktivnim izgledom.

Iz vrlo široke palete boja možete se odlučiti za kombinacije koje odgovaraju Vašem osobnom ukusu, kako biste se na radnom mjestu ugodno osjećali i Vi i Vaši pacijenti. Jer, u pacijentovim očima, pažnja koju ste posvetili uređenju Vaše ordinacije jest pažnja koju posvećujete samom pacijentu.

Ergonomski oblikovan namještaj, vođen načelom funkcionalnosti, omogućuje Vam bolju efikasnost, više sigurnosti, a time i veću radost u poslu.